• تاریخ انتشار : 1403/03/05 - 14:36
  • بازدید : 123
  • تعداد بازدید : 112
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شرق تهران

 

اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شرق تهران

سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و توسط رییس جمهور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است. در این سند وظایف دستگاه‌های اجرایی مشخص شده است و یکی از موضوعات مهم «تولید و تامین پایدار غذا» است. بر اساس دستور رییس جمهور همه دستگاه‌های اجرایی باید به وظایف خود در اجرای بهتر این سند عمل کنند و رصد، پایش و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی در این سند بر عهده دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی است. دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی جهت رصد و اجرایی شدن این سند ملی، ساز و کاری را تهیه کرده و کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلفی را در این دبیرخانه تشکیل داده است.

در سند ملی ۳۰۰ اقدام ملی تعریف شده که باید توسط دستگاه‌های ذیربط اجرا شود و تقسیم کاری هم در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی انجام و وظایف و تکالیف به دستگاه‌ های اجرایی ابلاغ شده است و همه دستگاه ها موظف شده‌اند تا برنامه عملیاتی تا پایان سال ۱۴۰۳ را تا ۳۰ آبان به دبیرخانه شورا ارسال کنند. در این سند وظیفه مراکز بهداشت، آموزش در سطح وسیع بیان شده است. در همین راستا ، شنبه 5 خردادماه 1403کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شرق تهران به سرپرستی دکتر مجید طاهری معاون مرکز ، با حضور کارشناس مسئولین واحدهای درگیر این برنامه  تشکیل جلسه دادند. در این نشت یک ساعته دکتر طاهری با نظربه  ابعاد سند ملی  و وظیفه مرکز بهداشت در این سند ،در  خصوص ضرورت ارتقا آگهی مردم و نقش سواد و آگاهی تغذیه ای در بهبود وضعیت تغذیه ای  مطالبی را بیان نمودند. سپس فاطمه شیخ حسین کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز از کارشناس مسئولین واحدهای درگیر این برنامه خواست تا با ارتباط با اداراه ها  و سازمان های  شرق تهران که به واسطه فعالیت واحدهای خود با آنها لینک هستند در خصوص این سند ملی و آموزش گروه های مردمی اقدام نمایند.وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم در این سند ملی، بهبود کیفیت نان است، تاکید کرد: با توجه به اینکه نان یکی از غذاهای اصلی مردم است باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشیم که در این راستا نیاز است کارشناسان  بهداشت محیط مرکز  برای بهبود کیفیت نان  در راستای شرح وظایف خود  اقدامات لازم را انجام دهد . که می توان این مصوبه را از مهم ترین مصوبات این نشست بر شمرد. در ادامه پس از بحث و تبادل نظر حاضرین موارد ی در دستور کار گروه مرکز بهداشت قرار گرفت که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره نمود.

- فرهنگ سازی مصرف شیر و لبنیات در ادارات و اصناف مرتبط

- فرهنگ سازی مصرف نان کامل و سبوس دار از طریق ادارات از جمله  شهرداری ها  و ..

  • آموزش در مراکز و ادارات در خصوص نقش تغذیه و ارتقا سواد تغذیه ای درپیشگیری و کنترل  بیماری های غیر واگیر

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,روابط عمومی,اخبار یاهویی,اخبار شهر سالم
  • کد خبر : 142909
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن